Filmek.Forumotion.Com
|
|
|
| | Ide irjatok film címeket és rákesesek mert kifogytam a Filmekból vagyis a címekből! | |
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
barthairina Újonc

Hozzászólások száma: 2 Age: 37 Registration date: 2009. Feb. 25.
 | Téma: Re: Ide irjatok film címeket és rákesesek mert kifogytam a Filmekból vagyis a címekből! Szer. Ápr. 08, 2009 7:18 am | |
| Én az Örült és gyönyörü cimü filmet keresem már rég , de még nem sikerült ráakadnom. Tudnál segiteni ? köszönöm szépen !!!!!! |
|  | | kira625 Felhasználó

Hozzászólások száma: 37 Age: 23 Registration date: 2009. Mar. 13.
 | Téma: Re: Ide irjatok film címeket és rákesesek mert kifogytam a Filmekból vagyis a címekből! Szer. Ápr. 08, 2009 6:22 pm | |
| Mindenképpen talán című film kellene. köszi |
|  | | Babina Moderátorok

Hozzászólások száma: 310 Age: 19 Registration date: 2009. Feb. 26.
 | Téma: Re: Ide irjatok film címeket és rákesesek mert kifogytam a Filmekból vagyis a címekből! Pént. Ápr. 10, 2009 11:35 am | |
| Őrült és gyönyörű (HunDub, DvdRip) szinkronizált amerikai romantikus dráma 95 perc, 2001 rendező: John Stockwell forgatókönyvíró: Phil Hay, Matt Manfredi zeneszerző: Paul Haslinger operatőr: Shane Hurlbut díszlettervező: Tom Meyer jelmeztervező: Susan Matheson producer: Rachel Pfeffer, Harry J. Ufland, Mary Jane Ufland executive producer: Guy Riedel látványtervező: Maia Javan vágó: Melissa Kent szereplő(k): Kirsten Dunst (Nicole Oakley) Jay Hernandez (Carlos Nuńez) Bruce Davison (Tom Oakley) Herman Osorio (Luis) Lucinda Jenney (Courtney Oakley) Miguel Castro (Eddie) Rolando Molina (Hector) Soledad St. Hilaire (Mrs. Nuńez) Tommy De La Cruz (Victor) Tartalom: Carlos (Jay Hernandez) keményen tanul, hogy kitörjön a szegénységből. Mexikói-amerikai révén tudja, hogy sokkal több áldozatot kell hoznia az érvényesülésért. Nicole (Kirsten Dunst) viszont gazdag családból származik, mindent megkaphat és lázadozik az atyai tekintéllyel szemben. Édesanyja korán meghalt. Újraházasodott édesapja kongresszusi képviselő. A lány tudja, hogy apja nem akarja őt felvállalni a külvilággal szemben. Nicole felfigyel a fiúra és ettől kezdve nap mint nap megszállottan keresi a megnyerő modorú Carlos kegyeit, akit viszont eleinte aggaszt a lány vadsága. A lány apja meglepő módon a fiú pártjára áll és őt óvja saját lányától... Video Informations Video Codec: DivX 3 Low Video Codec Info: Xvid Project Resolution: 640 x 336 BitRate: 857 Kbps FrameRate: 25 fps Audio Informations Audio Codec Type: MPEG1/2 L3 Sample Rate: 44 KHz Bitrate: 160 Kbps Channels: 2 channels Képek: KÓD Törölve! Film: KÓD rapidshare.com rapidshare.comCrazy_Beautiful__Orult_es_gyonyoru_.crcrapidshare.com rapidshare.comCrazy_Beautiful__Orult_es_gyonyoru_.001rapidshare.com rapidshare.comCrazy_Beautiful__Orult_es_gyonyoru_.002rapidshare.com rapidshare.comCrazy_Beautiful__Orult_es_gyonyoru_.003rapidshare.com rapidshare.comCrazy_Beautiful__Orult_es_gyonyoru_.004rapidshare.com rapidshare.comCrazy_Beautiful__Orult_es_gyonyoru_.005rapidshare.com rapidshare.comCrazy_Beautiful__Orult_es_gyonyoru_.006rapidshare.com rapidshare.comCrazy_Beautiful__Orult_es_gyonyoru_.007rapidshare.com rapidshare.comCrazy_Beautiful__Orult_es_gyonyoru_.008A fájlokat Total Commanderrel egyesítsd (katt a crc-re kétszer)! Ha gond van a feltöltéssel, küldjetek PÜ-t! És nem, nem tölteném fel data.hu-ra... A hozzászólást -bakfan- szerkesztette a következő időpontban: 2008. Aug 25. 07:49 _________________ remélem örülsz hogy írtam http://filmleltar.mlap.hu/  Ha datán regisztrálva vagy kérlek töltsd le ezt: http://data.hu/get/1310892/CryptLoad_1.1.6.rar.html pass: babina free rapid letöltő mindenkinek jól jöhet ! magyar proxy mögül is müködik! |

| Téma: Re: Ide irjatok film címeket és rákesesek mert kifogytam a Filmekból vagyis a címekből! Pént. Ápr. 10, 2009 11:36 am | |
| Mindenképpen Talán 2008 (Definitely, Maybe) HUNDUB.DVDRip.2008 (Szinkronizált) Reduced: 78% of original size [ 652 x 553 ] - Click to view full image Színes, szinkronizált amerikai romantikus vígjáték, 90 perc Szereplők: Ryan Reynolds, Derek Luke, Isla Fisher, Elizabeth Banks, Rachel Weisz Rendező: Adam BrooksForgalmazza: UIP-Duna Mozipremier: 2008. február 28. Will Hayes, A harmincas manhattani apuka épp egy válás közepén jár, amikor tíz éves kislánya, Maya – egy iskolai felvilágosító óra hatására – faggatni kezdi őt a házassága előtti életéről. Maya mindent tudni akar arról, hogy a szülei hogyan ismerkedtek meg, és hogyan szerettek egymásba. Will végül is kötélnek áll, de egy feltétellel: megváltoztatja a neveket a történetben, és Mayának magának kell rájönni a végén, hogy Will szíve hölgyei közül ki is az ő anyukája... Vajon Will egyetemista szerelme, a megbízható, nyílt szívű Emily? Vagy régi barátja és bizalmasa, a vidám és cserfes April? Esetleg a szabad szellemű, bohém, de ambiciózus újságírónő, Summer? Amint Maya elkezdi összerakni apja románcainak összekeveredett darabjait, lassan rádöbben, hogy a szerelem sem nem egyszerű, sem nem könnyű... Vajon kiderül-e a végén, hogy ki is a nagy szerelem? És vajon lesz-e happy end? Mindenképpen. Talán. Video Informations Video Codec: XviD Video Codec Info: XviD project Resolution: 624 x 256 BitRate: 805 Kbps FrameRate: 25 fps Audio Informations Audio Codec Type: MPEG1/2 L3 Sample Rate: 48 KHz Bitrate: 118 Kbps Channels: 2 channels KÓD http://www.filmajanlo.hu/index.php?k=1&inc=film&id=3079 KÓD rapidshare.com rapidshare.comMindenkeppen.talan.001rapidshare.com rapidshare.comMindenkeppen.talan.002rapidshare.com rapidshare.comMindenkeppen.talan.003rapidshare.com rapidshare.comMindenkeppen.talan.004rapidshare.com rapidshare.comMindenkeppen.talan.005rapidshare.com rapidshare.comMindenkeppen.talan.006rapidshare.com rapidshare.comMindenkeppen.talan.007rapidshare.com rapidshare.comMindenkeppen.talan.008rapidshare.com rapidshare.comMindenkeppen.talan.crcKÓD mejo VAGY:? QDJBD _________________ remélem örülsz hogy írtam http://filmleltar.mlap.hu/  Ha datán regisztrálva vagy kérlek töltsd le ezt: http://data.hu/get/1310892/CryptLoad_1.1.6.rar.html pass: babina free rapid letöltő mindenkinek jól jöhet ! magyar proxy mögül is müködik! |

| Téma: Re: Ide irjatok film címeket és rákesesek mert kifogytam a Filmekból vagyis a címekből! Pént. Ápr. 10, 2009 11:41 am | |
| | lmeli írta: | Szia
Kernem az Apokalipszis most című filmet. 1978-as film Coppola rendezte.
koszi
|
Az egy picit hosszu 3.5 órás asszem . megvan eredetibe!
tudom most ezt gondolod:  _________________ remélem örülsz hogy írtam http://filmleltar.mlap.hu/  Ha datán regisztrálva vagy kérlek töltsd le ezt: http://data.hu/get/1310892/CryptLoad_1.1.6.rar.html pass: babina free rapid letöltő mindenkinek jól jöhet ! magyar proxy mögül is müködik! |
|  | | Gyöngyb Felhasználó

Hozzászólások száma: 17 Age: 20 Registration date: 2009. Feb. 28.
 | Téma: Re: Ide irjatok film címeket és rákesesek mert kifogytam a Filmekból vagyis a címekből! Kedd. Ápr. 14, 2009 11:59 am | |
| szia felraknád a Szerelmi leckék hitetleneknek és a Szabadság,szerelem(Mandy Moore) c.filmet.küszike |
|  | | Gyöngyb Felhasználó

Hozzászólások száma: 17 Age: 20 Registration date: 2009. Feb. 28.
 | Téma: Re: Ide irjatok film címeket és rákesesek mert kifogytam a Filmekból vagyis a címekből! Kedd. Ápr. 14, 2009 12:12 pm | |
| szia múltkor már írtam 1 csomóű film címet, pls nézd már +őekt,ha nem is az öxeset,ameiket +találod... vagy ha így nem, akk pls szereplők szerint pl:Hilary Duff, Lauren Graham, Keira Knightley, Lindsay Lohan, Sarah Jessica Parker, Selena Gomez és hasonló színésznők filmjeinek örülnék.azér bemásolom,h múltkor meikeket írtam.ha találsz párat,előre is köszi:D
Foodfight,Jó üzlet a háború,Lányok a pácban,Tucatjával olcsóbb1,2,A tökéletes pasi,Télapó nyomában,ÖcsiKém,Tinikadét,Libidó-Vissza az ösztnökhöz,The Soul Collector,Amazonok a vadnyugaton, és hallottam 1 sorozatról:Lizzie McGuire The Moguls, Életem értelme, Cincin lovag, Ballet Shoes, Chapter 27, Tudom ki ölt meg, Anya-lánya-unokája, Bobby, Az utolsó adás, Ilyen a formám, My Scene-Hollywoodi álom, Egy hisztérika feljegyzései, Nem férek a bőrödbe, Nyomozólányok, Hát nem baba, Picture This, Hajrá csajok részek, Donnie Darko, Smart Peolpe, Spinning into butter, Strangers with Candy, Meg vagyunk lőve, Ennyi, Derék Dudley, A tűz melege, Időszámításom előtt, Támad a Mars, Halálos terápia, Ugrásra készen, A napsugár fiúk, Miami rapszódia, Ed Wood, Árral szemben, Hókuszpókusz, Első állomás-Las Vegas, L.A.Story- Az őrült város, Édenkert a javából, Az elsőszülött, Gumiláb, Az én testem-az én vérem, Another Cinderella Story, Horton, Tizenhárom, Viharmadarak, Bandslam, Kiskarácson minden áron, Összekutyulva, A győztes mindent visz, Száguldó csapda, Atomvonat, Félpénz beszél..., Szeszélyes szerelem, Captivity, The Quiet, Igazából szerelem, Sulihuligánok, A szerencse forgandó, Email az elnöknek, A hatalom színfalai mögött, Jéghercegnő, 15perc hírnév, 36 óra a halálig, Minizsenik, Cápaember, Invázió, Felejthetetlen, Pucér csajok vágyálmai, Minden gyanú felett, Vad pálmák, Látomások, Csoda a vadonban, Bazi nagy film, New York- I love you, Hipervándor, Az utolsó csók |
|  | | Viktor08 Felhasználó

Hozzászólások száma: 28 Registration date: 2009. Feb. 11.
 | Téma: Re: Ide irjatok film címeket és rákesesek mert kifogytam a Filmekból vagyis a címekből! Kedd. Ápr. 14, 2009 3:19 pm | |
| az Onbach 2-t és a Valkür-t kérném szépen  |
|  | | Zsolt Killer Moderátorok

Hozzászólások száma: 619 Age: 16 Registration date: 2009. Feb. 16.
 | Téma: Re: Ide irjatok film címeket és rákesesek mert kifogytam a Filmekból vagyis a címekből! Kedd. Ápr. 14, 2009 3:30 pm | |
| | Viktor08 írta: | az Onbach 2-t és a Valkür-t kérném szépen  |
a valkur mar megvan nezd meg van es a search gomg nem letezik? |
|  | | Viktor08 Felhasználó

Hozzászólások száma: 28 Registration date: 2009. Feb. 11.
 | Téma: Re: Ide irjatok film címeket és rákesesek mert kifogytam a Filmekból vagyis a címekből! Kedd. Ápr. 14, 2009 3:45 pm | |
| bocsánat ismerem és már mindent megnéztem minden fórumot kifosztottam  am az feliratos az a gond  |

| Téma: Re: Ide irjatok film címeket és rákesesek mert kifogytam a Filmekból vagyis a címekből! Csüt. Ápr. 16, 2009 10:54 am | |
| Szerelmi leckék hitetleneknek (How to Deal) színes magyarul beszélő amerikai vígjáték, 99 perc, 2003 rendező: Clare Kilner író: Sarah Dessen forgatókönyvíró: Neena Beber operatőr: Eric Alan Edwards díszlettervező: Carolyn Loucks jelmeztervező: Alexandra Welker zene: David Kitay producer: William Teitler, Erica Huggins látványtervező: Dan Davis vágó: Shawna Callahan, Janice Hampton szereplő(k): Mandy Moore (Halley Martin) Trent Ford (Macon) Allison Janney (Halley anyja) Peter Gallagher (Halley apja) Alexandra Holden (Scarlett) Mackenzie Astin (Lewis) Nina Foch (Halley nagyi) Connie Ray (Marion Smith) Mary Catherine Garrison (Ashley Martin) Halley (Mandy Moore) kiábrándult a szerelemből, miután túl sok kapcsolatot látott tönkremenni. Szülei is épp most váltak el, apjának új barátnője pedig nem sokat törődik vele. Anyja állandóan egyedül van, nővérét pedig annyira lekötik közelgő esküvőjének előkészületei, hogy szinte sosincs otthon. Mindezek tetejébe a tinédzserek felületes ítélkezési kényszere kimondatja vele, hogy igaz szerelem nem létezik. De az élet nem hagyja magát, és egy tragikus baleset kapcsán találkozik Macon-nel (Trent Ford). Kép #0 Kodek : XviD Kodek/Family : MPEG-4 Kodek/Info : XviD project Codec settings/BVOP : Yes Codec settings/QPel : No Codec settings/GMC : 0 Codec settings/Matri : Default Játékidő : 1ó 37perc Adatsebesség : 852Kbps Szélesség : 544képpont Magasság : 336képpont Képarány : 16/9 Képsebesség : 25.000fps Felbontás : 8bit Chroma : 4:2:0 Interlacement : Progressive Bit/(képpont*képkock : 0.186 Szoftver beállítások : XviD0030 Hang #0 Kodek : MPEG-1 Audio layer 3 Codec profile : Joint stereo Játékidő : 1ó 37perc Adatsebesség : 128Kbps Adatsebesség mód : CBR Csatorna : 2csatorna Mintavételezési gyak : 48KHz Felbontás : 16bit Video0 késleltetés : 24emp Letöltés: KÓD rapidshare.com rapidshare.comdemo_games_00057_gebana.part1.rarrapidshare.com rapidshare.comdemo_games_00057_gebana.part2.rarrapidshare.com rapidshare.comdemo_games_00057_gebana.part3.rarrapidshare.com rapidshare.comdemo_games_00057_gebana.part4.rarrapidshare.com rapidshare.comdemo_games_00057_gebana.part5.rarrapidshare.com rapidshare.comdemo_games_00057_gebana.part6.rarrapidshare.com rapidshare.comdemo_games_00057_gebana.part7.rarrapidshare.com rapidshare.comdemo_games_00057_gebana.part8.rarjelszó: ops_by_gebana _________________ remélem örülsz hogy írtam http://filmleltar.mlap.hu/  Ha datán regisztrálva vagy kérlek töltsd le ezt: http://data.hu/get/1310892/CryptLoad_1.1.6.rar.html pass: babina free rapid letöltő mindenkinek jól jöhet ! magyar proxy mögül is müködik! |

| Téma: Re: Ide irjatok film címeket és rákesesek mert kifogytam a Filmekból vagyis a címekből! Csüt. Ápr. 16, 2009 10:55 am | |
| SZABADSÁG, SZERELEM 2006 - színes magyar filmdráma, 120 perc Tartalom: IDÉZET 1956. Magyarország csupán egy kis csatlósállam a szovjet blokkban, de nagyhatalom is: vízilabda-válogatottja verhetetlen. A pólós srácok a vasfüggöny mögött is az élet császárainak érzik magukat; élvezik a sikert és a lányok rajongását, magabiztosak és összetartók. Eddig egyetlen egyszer veszítettek: 1955-ben, amikor egy moszkvai mérk?zésen a bíró nem engedte ?ket gy?zni. Mindannyian a visszavágásra, az '56. novemberi melbourne-i olimpiára készülnek. De a történelem alaposan összekavarja a terveiket. Budapesten kitör a forradalom. A csapat fiatal sztárja, Karcsi (Feny? Iván) és barátja, Tibi (Csányi Sándor) belekeveredik az utcai eseményekbe. Eleinte csak a kalandot keresik. Karcsinak megakad a szeme egy harcias m?egyetemista lányon, Falk Vikin (Dobó Kata), és a nyomában járva eljut a forradalom legfontosabb színhelyeire: ott van a Kossuth téren, majd a Rádió ostrománál is. Ez már nem játék. A forradalom magával sodorja ?t. Az edzésnél, a sportsikernél már sokkal fontosabbnak tartja, hogy az igazság oldalán harcolhasson. Kénytelen elárulni a csapatát, de új, h? társakat talál: a pesti utca h?seit; és ami a legfontosabb számára: Vikit. Október végén a forradalmárok azt hiszik, harcuk és áldozataik nem voltak hiábavalók, ezért a lány rábeszéli Karcsit, hogy utazzon mégis a többiekkel, képviselje az olimpián az új Magyarországot. Mire a srác rájön, hogy a forradalom kudarcra van ítélve, már nem tud visszafordulni. Kénytelen sorsára hagyni szerelmét, és ha már nem harcolhat, teszi, amihez a legjobban ért: a medencében szerez dics?séget hazájának. Így kerül sor 1956. december 6-án az el?dönt?re. Otthon T-34-esek rombolják le a barikádokat, itt a magyar vízilabdások néznek szembe a szovjetekkel. Karcsi és csapattársai most megmutathatják a világnak, hogy ez a kicsiny nép nem hagyja magát legy?zni. CD1 KÓD rapidshare.com rapidshare.comSzabadsag_szerelem_DVDRip_HunDub_CD1.part1.rarrapidshare.com rapidshare.comSzabadsag_szerelem_DVDRip_HunDub_CD1.part2.rarrapidshare.com rapidshare.comSzabadsag_szerelem_DVDRip_HunDub_CD1.part3.rarrapidshare.com rapidshare.comSzabadsag_szerelem_DVDRip_HunDub_CD1.part4.rarrapidshare.com rapidshare.comSzabadsag_szerelem_DVDRip_HunDub_CD1.part5.rarrapidshare.com rapidshare.comSzabadsag_szerelem_DVDRip_HunDub_CD1.part6.rarrapidshare.com rapidshare.comSzabadsag_szerelem_DVDRip_HunDub_CD1.part7.rarrapidshare.com rapidshare.comSzabadsag_szerelem_DVDRip_HunDub_CD1.part8.rarrapidshare.com rapidshare.comSzabadsag_szerelem_DVDRip_HunDub_CD1.sfv7x100MB+40MB CD2 KÓD rapidshare.com rapidshare.comSzabadsag_szerelem_DVDRip_HunDub_CD2.part1.rarrapidshare.com rapidshare.comSzabadsag_szerelem_DVDRip_HunDub_CD2.part2.rarrapidshare.com rapidshare.comSzabadsag_szerelem_DVDRip_HunDub_CD2.part3.rarrapidshare.com rapidshare.comSzabadsag_szerelem_DVDRip_HunDub_CD2.part4.rarrapidshare.com rapidshare.comSzabadsag_szerelem_DVDRip_HunDub_CD2.part5.rarrapidshare.com rapidshare.comSzabadsag_szerelem_DVDRip_HunDub_CD2.part6.rarrapidshare.com rapidshare.comSzabadsag_szerelem_DVDRip_HunDub_CD2.part7.rarrapidshare.com rapidshare.comSzabadsag_szerelem_DVDRip_HunDub_CD2.part8.rarrapidshare.com rapidshare.comSzabadsag_szerelem_DVDRip_HunDub_CD2.sfv7x100MB+40MB pass: new7warez _________________ remélem örülsz hogy írtam http://filmleltar.mlap.hu/  Ha datán regisztrálva vagy kérlek töltsd le ezt: http://data.hu/get/1310892/CryptLoad_1.1.6.rar.html pass: babina free rapid letöltő mindenkinek jól jöhet ! magyar proxy mögül is müködik! |

| Téma: Re: Ide irjatok film címeket és rákesesek mert kifogytam a Filmekból vagyis a címekből! Csüt. Ápr. 16, 2009 10:56 am | |
| Valkűr 2009(Valkyrie) Színes, szinkronizált amerikai történelmi film, 120 perc Szereplők: Tom Cruise, Eddie Izzard, Thomas Kretschmann Rendező: Bryan Singer Forgalmazza: InterCom Mozipremier: 2009. február 19. A háború nem a csatatereken dől el. Claus von Stauffenberg ezredes (Tom Cruise) tudja: a második világháború kimenetele nem kérdéses, országát egy őrült irányítja. Társaival a Valkűr fedőnevű hadművelet megváltoztatásával bonyolult tervet dolgoz ki a hatalomátvételre, amelynek kulcspontja a Führer meggyilkolása. Egy váratlan fordulat azonban felborítja az aprólékosan kidolgozott akciót. A résztvevőknek rögtönözniük kell, Stauffenberg hirtelen főszereplővé válik, s a puccs élére kell állnia. A döntő éjszakán örökre elbúcsúzik a családjától: már tudja, neki kell megölnie Hitlert. A valós történelmi események alapján a fantasztikus szereplőgárdának valamint a Közönséges bűnözők és az X-Men- filmek rendezőjének köszönhetően sodró, izgalmas film készült. Title.hu.......:Valkűr Title.eng......:Valkyrie Source.........:CAM STG Release.date...:2009/02/21 Felirat........:Nincs ViDEO Runtime........:108m Resolution.....:704x352 Bitrate........:1670 kbps VIDEO Language.......:Magyar Dub............:Mikrofon Bitrate........:112 kbps MP3 2.0 Sample: KÓD rapidshare.com rapidshare.comlj.valkur.cam.sample.rar.htmlKÓD rapidshare.com rapidshare.comg1cndb-valkur-cam.part01.rarrapidshare.com rapidshare.comg1cndb-valkur-cam.part02.rarrapidshare.com rapidshare.comg1cndb-valkur-cam.part03.rarrapidshare.com rapidshare.comg1cndb-valkur-cam.part04.rarrapidshare.com rapidshare.comg1cndb-valkur-cam.part05.rarrapidshare.com rapidshare.comg1cndb-valkur-cam.part06.rarrapidshare.com rapidshare.comg1cndb-valkur-cam.part07.rarrapidshare.com rapidshare.comg1cndb-valkur-cam.part08.rarrapidshare.com rapidshare.comg1cndb-valkur-cam.part09.rarrapidshare.com rapidshare.comg1cndb-valkur-cam.part10.rarrapidshare.com rapidshare.comg1cndb-valkur-cam.part11.rarrapidshare.com rapidshare.comg1cndb-valkur-cam.part12.rarrapidshare.com rapidshare.comg1cndb-valkur-cam.part13.rarrapidshare.com rapidshare.comg1cndb-valkur-cam.part14.rarpas:norby _________________ remélem örülsz hogy írtam http://filmleltar.mlap.hu/  Ha datán regisztrálva vagy kérlek töltsd le ezt: http://data.hu/get/1310892/CryptLoad_1.1.6.rar.html pass: babina free rapid letöltő mindenkinek jól jöhet ! magyar proxy mögül is müködik! |

| Téma: Re: Ide irjatok film címeket és rákesesek mert kifogytam a Filmekból vagyis a címekből! Csüt. Ápr. 16, 2009 10:58 am | |
| | Viktor08 írta: | az Onbach 2-t és a Valkür-t kérném szépen  |
Onback2 Onbach 2 se igy se ugy nem találom lehet hogy rosszul tudod a film címet!_________________ remélem örülsz hogy írtam http://filmleltar.mlap.hu/  Ha datán regisztrálva vagy kérlek töltsd le ezt: http://data.hu/get/1310892/CryptLoad_1.1.6.rar.html pass: babina free rapid letöltő mindenkinek jól jöhet ! magyar proxy mögül is müködik! |

| Téma: Re: Ide irjatok film címeket és rákesesek mert kifogytam a Filmekból vagyis a címekből! Csüt. Ápr. 16, 2009 11:07 am | |
| juhé azt nézétek
megtekintve 1000 a fórum !
loll nem gondoltam hoghy ennyire népszerü lesz a tropic amikor megnyitotam ! _________________ remélem örülsz hogy írtam http://filmleltar.mlap.hu/  Ha datán regisztrálva vagy kérlek töltsd le ezt: http://data.hu/get/1310892/CryptLoad_1.1.6.rar.html pass: babina free rapid letöltő mindenkinek jól jöhet ! magyar proxy mögül is müködik! |
|  | | | | Ide irjatok film címeket és rákesesek mert kifogytam a Filmekból vagyis a címekből! | |
|
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
|
|
|