| | Te szerinted melyik a legjobb felhasználó??? | |
|
|
| Melyik a legjobb felhasználó??? | | 1. coolboycsaba | | 5% | [ 1 ] | | 2. -RoberT- | | 36% | [ 7 ] | | 3. sojal | | 0% | [ 0 ] | | 4. [Roly] | | 0% | [ 0 ] | | 5. Babina | | 5% | [ 1 ] | | 6. Zsolt Killer | | 52% | [ 10 ] |
| | Összes szavazat : 19 | | |
|
| Szerző | Üzenet |
|---|
-RoberT- Tulajdonos

Hozzászólások száma: 860 Age: 17 Registration date: 2009. Jan. 10.
 | Téma: Te szerinted melyik a legjobb felhasználó??? Csüt. Feb. 26, 2009 3:12 pm | |
| Te szerinted melyik a legjobb felhasználó??? _________________ Az élet előttem áll,és nem látok tőle semmit!
A hozzászólást -RoberT- összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Márc. 14, 2009 1:28 pm-kor. |
|
 | |
petibomba Szuper Felhasználó

Hozzászólások száma: 169 Age: 22 Registration date: 2009. Feb. 25.
 | Téma: Re: Te szerinted melyik a legjobb felhasználó??? Szomb. Feb. 28, 2009 10:55 am | |
| coolboycsaba sem rossz, de idáig aki segitett nekem az a "-RoberT-" !! Sztem ő a jobb!!! Hogy mér? -sztem gyorsabb dolgokban, -Hamarabb választ kap az ember ha valami gondja baja van a filmletöltéssel stb!
De egy kérésem lenne... -Lehetnének több olyan filmek amiket Data, vagy Megaupload letöltéssel lehetne leszedni!!.. Van az a 3. az nagyon nem jó........
Amugy a másik 2 felhaszn. nem ismerem!! |
|
 | |

| Téma: Re: Te szerinted melyik a legjobb felhasználó??? Szomb. Feb. 28, 2009 10:57 am | |
| De hamár egyszer beírtam ide, akk választ is kapok remélem.... Am ezt az oldalt 4en vezetitek??..  xd |
|
 | |
-RoberT- Tulajdonos

| Téma: Re: Te szerinted melyik a legjobb felhasználó??? Szomb. Feb. 28, 2009 11:04 am | |
| Ezt az oldalt csak 2 vezessük (coolboycsaba és -RoberT-) És 2 besegitnek (Norbert és [Roly]) És most keresünk 1 Staff vezetőt akinek az a dolga hogy segitsen az embereknek ha valamit nem értnek!! _________________ Az élet előttem áll,és nem látok tőle semmit! |
|
 | |

| Téma: Re: Te szerinted melyik a legjobb felhasználó??? Szomb. Feb. 28, 2009 11:09 am | |
| Hát ha nekem elmagyarázod hogy mi hogyan van, akk én elfogad"nám.. Itthon vagyok délután 13óráig! Utánna '6 tól ism vagyok!! Gondold meg de jobba elmagyarázhatnád h kit mért is keresel de ha oké én ráére ilyenre... |
|
 | |

| Téma: Re: Te szerinted melyik a legjobb felhasználó??? Szomb. Feb. 28, 2009 11:10 am | |
| |
|
 | |
-RoberT- Tulajdonos

| Téma: Re: Te szerinted melyik a legjobb felhasználó??? Szomb. Feb. 28, 2009 11:19 am | |
| BETESZLEK "Gold User" nak _________________ Az élet előttem áll,és nem látok tőle semmit! |
|
 | |

| Téma: Re: Te szerinted melyik a legjobb felhasználó??? Szomb. Feb. 28, 2009 11:23 am | |
| oks de magyarázd el lécci írd le h mit csináljak vagy ... értde! am az E-mail címem petibomba@citromail.hu BETESZLEK "Gold User" nak<------- és akk most mit csináljak vagy mit jelent ez am köszi..  |
|
 | |
-RoberT- Tulajdonos

| Téma: Re: Te szerinted melyik a legjobb felhasználó??? Szomb. Feb. 28, 2009 11:26 am | |
| A Gold User <-- Arany Felhasználó
Oda általába a legjobb felhasználónkat tesszük be _________________ Az élet előttem áll,és nem látok tőle semmit! |
|
 | |

| Téma: Re: Te szerinted melyik a legjobb felhasználó??? Szomb. Feb. 28, 2009 11:28 am | |
| az oké h aranyfelhasználó azér citromsárga a nevem Petibomba tetszik.. De ezzel most mivel avgyok elöbbre?...  |
|
 | |
-RoberT- Tulajdonos

| Téma: Re: Te szerinted melyik a legjobb felhasználó??? Szomb. Feb. 28, 2009 11:28 am | |
| Arany felhasználó = a legjobb felhasználónk De ha eléred a 30 hozzászólást akkor meg lehetséges ,hogy beteszlek Moderátornak (1 hétre) _________________ Az élet előttem áll,és nem látok tőle semmit!
A hozzászólást -RoberT- összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Feb. 28, 2009 11:32 am-kor. |
|
 | |

| Téma: Re: Te szerinted melyik a legjobb felhasználó??? Szomb. Feb. 28, 2009 11:31 am | |
| ha elérem a 30at ?? tehát 30szor irjak ide vagy mi ? fura amiket írsz de "elmagyarázhatnád h ezek mit jelentenek .. lécci  írok én azon ne múljon.. |
|
 | |
-RoberT- Tulajdonos

| Téma: Re: Te szerinted melyik a legjobb felhasználó??? Szomb. Feb. 28, 2009 11:36 am | |
| Arany Felhasználó = legjobb felhasználonk Moderátor =A Moderátorok olyan különleges jogosultságokkal rendelkező felhasználók, akiknek az a feladata, hogy napról napra figyelemmel kövessék a fórumok működését. Jogukban áll bármely hozzászólás szerkesztése vagy törlése, ezenkívül lezárhatják, kinyithatják, áthelyezhetik, törölhetik vagy szétválaszthatják a témákat, amikben moderálhatnak. Általában az a dolguk, hogy eltávolítsák a témába nem illő hozzászólásokat, vagy a sértegető, támadó hangvételű anyagokat. _________________ Az élet előttem áll,és nem látok tőle semmit! |
|
 | |

| Téma: Re: Te szerinted melyik a legjobb felhasználó??? Szomb. Feb. 28, 2009 11:39 am | |
| értem ... de ha egyszer keresel vkit én elválalom de akk ne 1 hetezz.... :$ elválalom ráérek! dondold meg!.. am ha elakarsz érni az email cimem ottvan de majd szedd le valahogy lécci  |
|
 | |

| Téma: Re: Te szerinted melyik a legjobb felhasználó??? Szomb. Feb. 28, 2009 11:54 am | |
| AM HOGY HOGY MÁS AZ OLDALA A FILMEK.TK NAK? |
|
 | |
| | Te szerinted melyik a legjobb felhasználó??? | |
|